19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı Coşkuyla Kutladık

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı Coşkuyla Kutladık

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Kutlama kapsamında Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdem Karayel’in koordinatörlüğünde okulumuz bahçesinde 19 Mayıs 2015 Salı günü bir kutlama etkinliği düzenlendi.

20.05.2015 2906

Kutlama töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Törende okulumuz Müdürü Mesut Tekin, günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı. Tekin, konuşmasında: “19 Mayıs, Atatürk’ün Samsun’da kurtuluş meşalesini yaktığı ve sonrasında bu meşalenin tüm Anadolu’yu aydınlattığı gündür” dedi. Daha sonra öğrenciler tarafından günün anlamına uygun çeşitli konuşmalar yapıldı, şiirler okundu ve Atatürk’ün sevdiği türküler söylendi.

Etkinliğin ikinci bölümünde ise öğrencilerimiz kendi aralarında çeşitli yarışmalar yaptılar ve oyunlar oynadılar. Okulumuz müzik grubu da öğrencilerimize mini bir konser verdi. Konserde öğrencilerimiz doyasıya eğlendi.

Kutlama töreninde emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdem Karayel başta olmak üzere, bütün öğretmen ve öğrencilerimize, etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan okul-aile birliğimize teşekkür ederiz.

                                                                                                                     Okul İdaresi