2015-2015 Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

2015-2016 Öğretim yılı okul-aile birliği olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Okulumuz konferans salonunda 18 Ekim 2015 Pazar günü yapılan toplantı, yaklaşık 2,5 saat sürdü.

18.10.2015 1116

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürümüz Mesut Tekin toplantıda yaptığı konuşmada okulumuzun "olmazsa olmaz"ları" diyebileceğimiz bazı önemli hususlar üzerinde özellikle durdu. Bu hususlar doğrultusunda bütün velilerimizin maddi ve manevi desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. "Hepimiz elimizi değil, tabir-i caizse vücudumuzu taşın altına koymak durumundayız", dedi.

Tekin, konuşmasının devamında: "Biliniz ki çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras, iyi bir eğitim ve iyi bir ahlaktır. Fakat, bu paha biçilmez mirası çocuklarımıza tek başına ne aile ne de okul bırakabilir. Bu, ancak ve ancak, okul ve aile, birlikte el ele vererek çocuklarımıza bırakabileceğimiz tılsımlı bir mirastır. Bu miras sayesinde yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız; geleceğin daha aydın, daha büyük Türkiye’sini yaratacaklardır…” dedi.

Geçen yılın yönetim kurulu faaliyet raporu, Okul-Aile Birliği Başkanı Sevda Gündüz tarafından sunuldu. Denetleme kurulu raporu ise bu kurulun başkanı İsmail Tosun tarafından okundu. Yapılan oylamayla okulumuzun geçen yılki bütçesi kabul edildi; bu yılki bütçesi onaylandı.

Toplantıda yönetim kuruluna veliler arasından 5 asil, 5 yedek; denetleme kuruluna ise yine veliler arasından 1 asil, 1 yedek üye seçildi. Toplantıdan sonra tekrar bir araya gelen üyeler aralarında görev dağılımı seçimi yaptılar. Buna göre geçen yılki Okul-Aile Birliği yönetim ve denetleme kurulu genel olarak aynı ekiple görevlerine devam etse de çeşitli sebeplerle boşalan üyelerin yerine seçilen yeni üylelerle yeni kurullar şu şekilde oluştu:

Okul-Aile Birliği Yönetim Kuruluna Seçilen Üyeler

A. Asil Üyeler                                             B. Yedek Üyeler

1. Sevda GÜNDÜZ                                     1. Selim ŞEKER

2. Sevtap ÖGE                                          2. Sevim YEDEK

3. Hava AKTAŞ                                         3. Hafize KASÇI

4. Zekeriya AKSOY                                    4. Ahmet KILINÇ

5. Ömer ERTEKİN                                      5. Ayşen BAŞER

Okul-Aile Birliği Denetleme Kuruluna Seçilen Üyeler

A. Asil Üyeler                                             B. Yedek Üyeler

1. Naciye KARAMAN (Öğretmen)               1. Hasan ÇELİK (Öğretmen)

2. İlker Hasan GÜL (Öğretmen)                 2. Mehmet BAYRAK (Öğretmen)

3. İsmail TOSUN (Veli)                              3. Nurhayat İPEK (Veli)

Okul idaresi de yaptığı açıklamada, okul-aile birliği yönetim ve denetleme kuruluna seçilen velilerimizi tebrik etti ve kendilerine hayırlı çalışmalar diledi.

Okul-Aile Birliği