2015 / 2016 Eğitim - Öğretim dönemi yıl sonu karne töreni

2015 / 2016 Eğitim - Öğretim dönemi yıl sonu karne töreni

17 Haziran 2016 Cuma günü okulumuz bahçesinde yıl sonu karne töreni düzenlendi. Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Mehmet BAYRAK´ ın program sunumu ile başlayan karne törenimiz Okul Müdürümüz Mesut TEKİN´ in yaptığı konuşma ile devam etti.

20.06.2016 1001

Okul Müdürmüz Mesut TEKİN konuşmasına, öğrencilerimize öncelikle tatili çok iyi değerlendirmeleri ve bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek başladı. 2015 / 2016 Eğitim - öğretim döneminde okulumuzda kazanılan başarılarda büyük emek ve gayret gösteren öğretmenlerimize teşekkür eden Okul Müdürümüz, ayrıca okul aile birliği üyelerimiz, personelimiz ve velilerimize de teşekkürlerini iletti. Bütün öğrencilerimizi başarılı geçen dönemin ardından tebrik eden TEKİN, önümüzdeki döneme daha hazırlıklı gelmeleri ve başarı çıtalarını yüksek tutarak okulumuzun YGS - LYS başarıları ile gurur kaynanığımız olmalarını diledi. 

Okulumuzda 4 dönemdir Kimya öğretmeni olarak görev yapan, önümüzdeki dönem Yunus Emre Kız Anadolu İmam Hatip lisesine tayin olan Osman YAZICI´ ya plaket veren Okul Müdürümüz, öğretmenimize teşekkürlerini iletti.

 2015 / 2016 2. dönem not ortalamasıyla sınıflar bazında birinci olan öğrencilerimize ödül verilerek törenimiz devam etti.9 / D sınıfında 97,58 not ortalaması ile birinci olan öğrencimiz Yaren EŞME ´ ye ödülünü Müdür Yardımcımız Yılmaz AKGÜN,10 / B sınıfında 97,02 not ortalaması ile birinci olan öğrencimiz Aras GÜNGÖRE ´ ye ödülünü Müdür Yardımcımız Necla AYDIN,11 / C sınıfında 98,93 not ortalaması ile birinci olan öğrencimiz Hatice Kübra AKSU ´ ya ödülünü Okul Müdürümüz Mesut TEKİN verdi.

Korfball liseli gençler arası il birinciliği şampiypnasında birinci olan takımımıza kupa ve madalyalarını Beden Eğitimi öğretmenimiz Erdem KARAYEL verdi.

Son olarak bütün sınıflarımız gibi başarılı bir eğitim - öğretim dönemi geçiren 10 / D sınıfı öğrencilerimiz ve değerli öğretmenimiz Ahmet SAYIN ile karne töreni karelerimiz.