2017-2018 Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Kocaeli Fen Lisesi, 2017-2018 Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Okulumuz spor salonunda 8 Ekim 2017 Pazar günü yapılan toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü.

08.10.2017 472

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürümüz Mesut Tekin, toplantıda okulumuzla ilgili çeşitli bilgiler verdi ve velilerimizin sorularını cevapladı. Okulumuzun son yıllarda her alanda yükselen başarı grafiği ve bu başarıların artarak devamı hususuna özellikle vurgu yapan Tekin, Okul-Aile Birliğimizin bu konudaki katkıları hakkında teşekkür ve gelecek planları için temennilerini velilerimiz ile paylaştı.

Geçen yılın yönetim kurulu faaliyet raporu, Okul-Aile Birliği Başkan Vekili Ayşen Başer tarafından sunuldu. Denetleme kurulu raporu ise kurul başkanı İsmail TOSUN tarafından okundu. Yapılan oylamada okulumuzun geçen yılki bütçesi kabul edildi; bu yılki bütçesi onaylandı.

Toplantıda yönetim kuruluna veliler arasından 5 asil, 5 yedek; denetleme kuruluna ise yine veliler arasından 1 asil, 1 yedek üye seçildi. Toplantıdan sonra Okul Müdürü Mesut Tekin’in makamında tekrar bir araya gelen okul-aile birliği yeni üyeleri, çaylarını yudumlarken sıcak sohbetler edildi. Yapacakları çalışmalarla ilgili okul idaresi ile görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Biz de okul idaresi olarak, okul-aile birliğine seçilen eski ve yeni bütün üyelere, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar için teşekkür eder; bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz…

 

 

                                                                                                  Yılmaz AKGÜN

                                                                                               Müdür Yardımcısı