23. Dönem Mezunlarımız Muhteşem Bir Törenle Uğurlandı

23. Dönem Mezunlarımız Muhteşem Bir Törenle Uğurlandı

Kuruluşundan itibaren başarı çıtasını sürekli yükselten Kocaeli Fen Lisesi, 23. Dönem Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile yapıldı.

 

03.06.2015 3892

Sürekli başarı, sürekli zirve hedefi olan her öğrencinin okuma hayali kurduğu, Türkiye’nin en gözde okullarından olan Kocaeli Fen Lisesinde heyecanın yine dorukta olduğu bir mezuniyet akşamı yaşandı.

2 Haziran 2015 Salı akşamı okul bahçesinde yapılan mezuniyet törenine Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Cansız, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fazilet Durmuş, İzmit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Can, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol, okulumuzun bir önceki dönem müdürü Recep Bakır, farklı okulların müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler, okul-aile birliği üyeleri, veli ve öğrenciler katıldı.

Mezun öğrenciler, rehber öğretmenleri eşliğinde konfetiler ve ateş şelaleleri arasında kırmızı halı üzerinde yürüyerek kendilerine ayrılan yerlere oturdular.

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Okulumuz Müdürü Mesut Tekin, “Aldığımız kutsal görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Anne baba şefkatiyle kucakladığımız nesli mezun ediyoruz. Sizlerle her zaman her yerde gurur duyuyorum. Kocaeli Fenli olmanın ayrıcalığını hiç unutmayın. Sağlığınıza dikkat edin. Dürüst, ahlaklı ve saygılı olun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul birincisi Yaşar Utku Bayramin, ikinci Utku Yıldırım ve üçüncü Kadir Tezcan’a protokol üyeleri tarafından temsili diploma, plaket, ödül ve çiçekleri takdim edildi. Okul birincisi Yaşar Utku Bayramin, yaş kütüğüne isminin yazılı olduğu bröveyi çaktıktan sonra tüm öğrenciler tek tek davet edilerek, temsilî diplomalarını aldılar ve ardından kep fırlatma geleneğini yerine getirdiler.

Okulumuz Halk Oyunları Ekibinin gösteriler yaptığı, müzik grubumuzun mini konseri verdiği ve havai fişeklerin atıldığı tören, katılanlar tarafından büyük beğeni kazandı. Mezuniyet töreni açılan resim sergisinin ardından misafirlere ikram edilen yemekten sonra son buldu.

Biz de okul idaresi olarak, mezun 90 öğrencimizi tekrar tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun…

Törende emeği geçen bütün öğretmen, öğrenci ve yardımcı personelimize teşekkür ederiz.

                                                                                                                  Okul İdaresi