23. Dönem Mezunlarımıza Veda Gecesi

23. Dönem Mezunlarımıza Veda Gecesi

Kocaeli Fen Lisesi 23. dönem mezunlarını vermeye hazırlanırken, 29 Nisan 2015 Çarşamba akşamı okul pansiyonu önünde veda gecesi düzenlendi. Geceye okul idarecileri, bazı öğretmenler, okul-aile birliği üyeleri ve öğrenciler katıldı.

 

30.04.2015 792

24 yıllık eğitim kariyeri süresince yüzlerce öğrencinin mezun olduğu ilimizin en seçkin eğitim kurumlarından biri olan Kocaeli Fen Lisesi, bu yıl 90 öğrencisini daha mezun etmeye hazırlanıyor. Bu vesile ile düzenlenen veda gecesine öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Veda gecesinde mezun olacak öğrenciler, alt sınıftaki öğrencilerle birlikte güzel ve bir o kadar da hüzünlü dakikalar geçirdi. Gecede mezun olacak öğrenciler, öğretmen ve diğer öğrencilerle helalleşip daha sonra da ülkemizin dört bir yöresinden çalınan müzik eşliğinde bol bol oynadılar. Hoş sohbetlerin yapıldığı, kahkahaların atıldığı etkinlik, saat 10.30’da son buldu.

Kocaeli Fen Lisesinden mezun olacak öğrencileri veda geceleri dolayısıyla biz de kutluyor, aynı mutluluğu LYS ve bundan sonraki hayatlarında da yaşamalarını diliyoruz.

Etkinliğe meddi ve manevi destekleri için Okul-Aile Birliğimize çok teşekkür ederiz.

 

                                                                                         Yılmaz AKGÜN

                                                                                       Müdür Yardımcısı