9.TANIŞMA VE KAYNAŞMA KAHVALTIMIZ

9.TANIŞMA VE KAYNAŞMA KAHVALTIMIZ

20.10.2019 834

20 Ekim 2019 Pazar günü İzmit Öğretmenevi'nde geleneksel tanışma ve kaynaşma kahvaltısı etkinliğimizi gerçekleştirdik.  İzmit Öğretmenevi'nde gerçekleştirdiğimiz kahvaltıya öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Kahvaltının ardından öğrenci velileri tanışma fırsatı bulurken öğrenciler de okuldan ayrı bir mekanda sohbet etme fırsatı yakaladı.

Kahvaltı sonrası konuşan Müdürümüz Mesut TEKİN, "9. Tanışma ve kaynaşma kahvaltısı etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Okul sadece öğretimin yapıldığı yer değildir anlayışını sizlere ifade edelim diye toplandık. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize katılımından dolayı teşekkür ediyorum. İyi ki bizimle berabersiniz, iyi ki varsınız. Okulumuzu ve öğrencilerimizi kendi evimizden kendi evlatlarımızdan ayrı tutmuyoruz. Öğretmenlerimiz de burada bizimle beraber. Görüşmek istediğiniz tüm öğretmen arkadaşlarımızla görüşebilirsiniz" diye konuştu.

Okul Müdürümüzün ardından konuşan Okul Aile Birliği Başkanımız Özlem YİĞİT, "Programa katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Okul aile birliği olarak sizleri bir arada böyle güzel bir etkinlikte görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra daha güzel işler, etkinlikler yapabiliriz. Çocuklarımız için güzel bir gelecek hazırlamak adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Katılım gösteren ve bizi yalnız bırakmayan velilerimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

22-10-201922-10-201922-10-201922-10-201922-10-2019