Bilgi ve Kültür Yarışmasında İzmit Şampiyonu Kocaeli Fen

Bilgi ve Kültür Yarışmasında İzmit Şampiyonu Kocaeli Fen

Liseler arasında her yıl düzenlenen Bilgi ve Kültür Yarışması İzmit ilçe finali, Özel Doğa Koleji Konferans Salonunda 21 Mart 2017 Salı günü yapıldı. Final sonunda rakiplerini geride bırakan okulumuz Kocaeli Fen Lisesi, İzmit’in bilgi ve kültür şampiyonu oldu.

21.03.2017 1092

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Şube Müdürü Yakup Yaman´ın da izlediği yarışmada Okulumuz 1´inci olurken, Cahit Elginkan Anadolu Lisesi 2´nci, Şehit Özcan Kan Fen Lisesi de 3´üncü oldu. En yakın rakibi Cahit Elginkan Anadolu Lisesine 50 puan fark atan Okulumuz, 25 sorudan 21’ine doğru cevap vererek 210 puanla İzmit’in en bilgili ve kültürlü okulu olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu.

 Yarışma sonunda düzenlenen ödül töreninde İzmit Milli Eğitim Müdürlüğünce şampiyon öğrencilerimiz birer altınla ödüllendirildi.Yarışmanın birincisi olan okulumuz Kocaeli Fen Lisesi,  önümüzdeki haftalarda Süleyman Demirel Kültür Merkezinde yapılacak il finalinde İzmit’i temsil edecek.

Bilgi ve kültür yarışmasında okulumuzu Matematik Öğretmenimiz Ferhat Tunakan sorumluluğunda, öğrencilerimizden Hatice Kübra Aksu, Muhammet Can Alagöz, Özgün Devrim Yılmaz ve Merve Özdemir  temsil ediyor. Yarışmada okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki yarışmalarda kendilerine başarılar diliyoruz.

                                                                                          Okul İdaresi

bil2 Custom

bil3 Custom

bil4 Custom

bil6 Custom