Bilgi yarışmasında Körfez Fen Lisesi birinci (Demokrat Kocaeli Gazetesi-30 Nisan 2013)

Bilgi yarışmasında Körfez Fen Lisesi birinci (Demokrat Kocaeli Gazetesi-30 Nisan 2013)

İzmit Belediyesi ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası bilgi yarışmasını Körfez Fen Lisesi kazandı. Birinci olan okul il finalinde yarışacak.

02.05.2013 3486

İZMİT Belediyesi ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası bilgi yarışmasının finali İzmit Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Jüri üyeliğini Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Murat Karabacak, Yahya Kaptan Lisesi’nden Satıha Saral, Mimar Sinan Lisesi’nden Ali Kulaç, İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Mehmet Çolak ve İzmit Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nden Bayram Hasan Gülgen’in üstlendiği yarışmayı İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, şube müdürleri ve öğretmenler izledi. Toplam 6 okulun katıldığı yarışmada 140 puanla Körfez Fen Lisesi birinciliği elde etti. Birinciliği yakalayan okul 15 Mayıs Çarşamba Günü il finali için yarışacak. 

6 OKUL KIYASIYA YARIŞTI 
29 Nisan Pazartesi Günü gerçekleştirilen bilgi yarışmasına katılan ve 28 ortaöğretim kurumu içerisinde ilk 6’ya kalan Körfez Fen Lisesi, Muammer Dereli Anadolu Öğretmen Lisesi, Atılım Anadolu Lisesi, Şehit Özcan Kan Anadolu Öğretmen Lisesi, İzmit Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve İzmit Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ilçe birincisi olmak için kıyasıya yarıştı. Başa baş giden yarışmada 140 puanla Körfez Fen Lisesi öğrencileri Emre Dağdeviren, Mustafa Yalçın, Gökcan Tatlı ve Oğuzhan Kırlar birinci olurken; 100 puanla Şehit Özcan Kan Anadolu Öğretmen Lisesi ikinci, 90 puanla Atılım Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Muammer Dereli Anadolu Öğretmen Lisesi ve İzmit Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 70 puanla beraberliği yakaladı. İzmit Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi de 30 puan aldı. 

                                        

               Bilgi yarışmasında Körfez Fen Lisesi birinci (Demokrat Kocaeli)