ÇALIŞMAK ÇALIŞMAK, TEKRAR ÇALIŞMAK

ÇALIŞMAK ÇALIŞMAK, TEKRAR ÇALIŞMAK

01.03.2019 1800

Çalışmak çalışmak, tekrar çalışmak.
Kocaeli Fen Lisesinde her alanda çalışmak ve başarmak için mücadele var. En güzel duaların başında elbetteki çalışmak gelir. Başarmak, Rabbimizin çalışanlara mükafatı değil midir?
4 gündür İstanbul´da devam eden TÜBİTAK bölge finallerine "Teknoloji ve Tasarım" alanında, danışmanlığını Biyoloji Öğretmenimiz Şadiye ÖZTÜRK´ün yaptığı öğrencimiz Ahmet Akif KAYA´nın görme engelliler için hazırladığı proje alanında 1. olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.
Bu heyecanlı günün sonunda bizleri yalnız bırakmayarak heyecanımıza ortak olan, sevincimizi paylaşan İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer AKMANŞEN´e, her zaman bizlere desteğini eksik etmeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Fehmi Rasim ÇELİK´e de okulumuz adına teşekkür ederiz.
Ayrıca okulumuz Kocaeli Fen Lisesi öğrencileri Ecem ÇEPOĞLU, Aslı AKSOY, Yusuf Can EKİN de İzmit Bilsem danışmanlığında ayrı ayrı 1.likler elde etmişlerdir. Emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de başarılar diliyoruz.

01-03-201901-03-201901-03-201901-03-2019