Cumhuriyet´imizin 92. Yılını Coşkuyla Kutladık

Cumhuriyet´imizin 92. Yılını Coşkuyla Kutladık

Cumhuriyet’in ilanının 92. yılı okulumuzda coşkulu bir şekilde kutlandı. Etkinliğe okul idarecileri, öğretmenler, okul-aile birliği üyeleri ve öğrencilerimiz katıldı.

03.11.2015 3485

03 Kasım 2015 Salı günü okulumuz konferans salonunda düzenlenen kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okumasıyla başladı.

Okul müdürümüz Mesut Tekin, Cumhuriyet’in erdemlerini anlatan kısa bir konuşma yaptı. Tekin, konuşmasında “Türk milleti tarih sahnesinde görüldüğü günden beri hiçbir zaman esaret altında kalmamış, kendisine yakışan yönetim şekilleri ile idare edilmiş, nice devletler kurup edindiği derin tecrübeleri Selçuklular ile filizlendirmiş, Osmanlı İmparatorluğu ile köklendirmiş ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandırmıştır” dedi.

Daha sonra öğrenciler tarafından çeşitli konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, türküler söylendi ve Cumhuriyet konulu küçük bir oratorya icra edildi. Etkinlikte, Vatan ve Cumhuriyet yolunda mücadele ve fedakarlıklıkarı anlatan kısa bir belgesel izlendi. Program, Onuncu Yıl Marşı´nın hep birlikte söylenmesiyle son buldu.

Biz de, halkın Cumhuriyet’le mutlu, Cumhuriyet’in de halkla güzel olduğu nice 92. yıllara hep birlikte diyoruz. YAŞASIN CUMHURİYET..!

Cumhuriyet’imizin 92. yılı münasebetiyle hazırlanan programda emeği geçen Coğrafya Öğretmenimiz Ersoy Servanoğlu, Matematik Öğretmenlerimiz Naciye Karaman ve İlker Hasan Gül´e ve öğrencilerimize teşekkür eder; saygılar sunarız.

                                                                                                  Okul Yönetimi