Cumhuriyet´imizin 94. Yılını Coşkuyla Kutladık

Cumhuriyet´imizin 94. Yılını Coşkuyla Kutladık

Cumhuriyet’in ilanının 94. yılı okulumuzda coşkulu bir şekilde kutlandı. Etkinliğe okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerimiz katıldı.

30.10.2017 3709

30 Ekim 2017 Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda düzenlenen kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okumasıyla başladı.

Okul müdürümüz Mesut Tekin, Cumhuriyet’in erdemlerini anlatan kısa bir konuşma yaptı. Tekin, konuşmasında “Türk milleti tarih sahnesinde görüldüğü günden beri hiçbir zaman esaret altında kalmamış, kendisine yakışan yönetim şekilleri ile idare edilmiş, nice devletler kurup edindiği derin tecrübeleri Selçuklular ile filizlendirmiş, Osmanlı İmparatorluğu ile köklendirmiş ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandırmıştır” dedi.

Daha sonra öğrenciler tarafından çeşitli konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, şarkılar söylendi. Etkinlikte, Vatan ve Cumhuriyet yolunda mücadele ve fedakârlıkları anlatan kısa bir belgesel izlendi. Biz de, halkın Cumhuriyet’le mutlu, Cumhuriyet’in de halkla güzel olduğu nice 94. yıllara hep birlikte diyoruz. YAŞASIN CUMHURİYET..!

Cumhuriyet’imizin 94. yılı münasebetiyle hazırlanan programda emeği geçen Coğrafya Öğretmenimiz Ersoy Servanoğlu, Müzik Öğretmenimiz Hilal Sezen Açan, Matematik Öğretmenlerimiz Mehmet Koç, Felsefe Öğretmenimiz Duygu Gökçen ve öğrencilerimize teşekkür eder; saygılar sunarız.

 

                                                                                          Okul Yönetimi

3c

4c

5c

6c

7c

8c9c

10c

11c

12c

13c