ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ TÜRKİYE İLK 16´SINDA

10.02.2019 1158

Kocaeli Fen Lisesi Türkiye ilk 16´sında, Teşekkürler önce 9, sonra 6 yürekli Kocaeli Fen Liseli, teşekkürler bu yürekli gençleri yetiştiren kıymetli velilerimiz, teşekkürler bu gençleri her zaman ve her yönden akademik başarının yanında sporu da hep destekleyen öğretmen arkadaşlarıma, teşekkürler bizim her heyecanımıza destek olan İzmit İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerimize, teşekkürler bizimle her maça gelip okulumuzun arabasını kullanarak gençlerimizi oradan oraya taşıyan şoförümüz Turan abiye, teşekkürler bize hep destek olmaya çalışan Kocaeli Okul Sporları Yöneticilerimize ve;
KOCAMAN TEŞEKKÜRLER bu gençleri organize eden, çalıştıran, turnuvalara hazırlayan, sabah akşam peşlerinde koşan, onlardan fazla heyecanlanan ama belli etmemeye çalışan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin AKÇAY´a ve takımın temellerinde katkısı olan ve her daim bizimle olan (emekli) Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdem KARAYEL´e.....
Önce Kocaeli il, sonra Ordu´da bölge ve en son Zonguldak´ta gruplardan çıkarak final mücadelesi yapan, Türkiye yarı finallerinde 16 takım (tek Fen Lisesi) arasına girerek, okulumuzu ve ilimizi başarıyla temsil eden, 6 sporcusu ile oynadığı tüm maçlarda taraflı tarafsız tüm Zonguldaklı spor camiasının takdirini kazanan, 4 maçın 2´sini de kazanan bu zeki, çevik ve ahlaklı GENÇLERİMİZİ bizler de bir kere daha tebrik ediyor, yürekten kutluyoruz.

10-02-201910-02-2019