´Geleneksel Kariyer Günleri´ Etkinliğimizin 4´üncüsünü Yaptık

´Geleneksel Kariyer Günleri´ Etkinliğimizin 4´üncüsünü Yaptık

 

Bu yıl 4´üncüsünü düzenlediğimiz “Geleneksel Kariyer Günleri” etkinliğimiz, 04 Şubat 2016 Cuma günü gerçekleştirildi. Etkinliğe okulumuzdan mezun olmuş halen bir üniversitede okuyan eski öğrencilerimiz ile meslek sahibi 10’a yakın mezun öğrencimiz katıldı.

 

04.03.2016 2649

Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi. Özellikle son sınıf öğrencilerimizin pür-dikkat izledikleri etkinlik, daha sonra alt sınıfları kapsayacak şekilde genişletildi. Etkinliğimizin amacı, mesleklerinde kariyer sahibi, yurt içinde veya dışında çeşitli üniversitelerde araştırma yapan eski mezunlarımızla yeni öğrencilerimizi buluşturmak; böylece geçmişle gelecek arasında köprü kurarak kökü mazide olan ve âtiye öz güvenle bakan bir gençlik yaratmak ülküsüdür.

Etkinliğe katılan mezun öğrencilerimiz düzeyleri, olgunlukları, bilgi ve tecrübeleriyle göz doldurdu; eski öğretmenlerinin takdirini topladı. Mezun öğrencilerimiz; üniversite sınavlarına nasıl hazırlandıklarını ve sınavlarda nasıl başarılı olduklarını, yerleştikleri üniversiteler ve bölümler ile ilgili düşüncelerini dinleyici öğrencilerimizle paylaştılar.

Kocaeli Fen Lisesi “Geleneksel Kariyer Günleri” etkinliğine katılan bütün mezun öğrencilerimize, etkinliği organize eden Matematik Öğretmenimiz Murat Erciyas başta olmak üzere, bütün öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyor; gelecek yıl bütün mezun öğrencilerimizi söz konusu etkinlik için şimdiden okulumuza davet ediyoruz.

 

                                                                                                       Okul idaresi