Geleneksel Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısı Düzenledik

Geleneksel Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısı Düzenledik

Kocaeli Fen Lisesi Okul-Aile Birliği 22 Ekim 2017 Pazar günü saat 10.30’da Seka Park Otelde 10’uncusunu düzenlediği geleneksel "Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısı" ile okul velilerini bir araya getirdi. İzmit Kaymakamı Sayın Ersin EMİROĞLU ve eşinin de katıldığı kahvaltı etkinliğine öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi.

23.10.2017 2816

Okul Müdürümüz Mesut TEKİN kahvaltıda yaptığı konuşmada “Gönül ne kahve ister ne kahvehane; gönül muhabbet ister, kahve bahane” sözünden hareketle etkinliğin amacının Kocaeli Fen Lisesi Ailesi´nin birlik ve beraberlik duygularını daha da pekiştirmek olduğunu söyledi. Veli ile okul arasında sağlam bir köprü kurmak, velilerle iletişimi artırmak adına bir kahvaltı düzenledik. Okul eğitiminde velilerle birleştiğimiz ortak nokta, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızdır. Veli, okul ve öğrenciler arasında kaynaşmayı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Okul-Aile Birliği Başkanı Ayşen Başer Kocaeli Fen Lisesinin büyük bir aile olduğunu belirterek katılan herkese teşekkür etti. Kocaeli Fen Lisesinin açıldığı 1991 yılından beri, gerek akademik başarısı gerekse sosyal-sportif etkinlikleri ile Kocaeli´nin göz bebeği bir okul olduğunu söyleyerek, her konuda desteklerinin süreceğini belirtti.

İzmit Kaymakamı Sayın Ersin EMİROĞLU´ da, Okul Müdürü Mesut TEKİN ve ekibini tanıdığını ve okulu takip ettiğini söyleyerek: “Çocuklarınız emin ve profesyonel ellerde” diyerek velilere güven verdi.

Kahvaltı etkinliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen Okul-Aile Birliği Başkanı Ayşen BAŞER ve Yönetim Kurulu üyeleri başta olmak üzere katılımları ile etkinliğe destek veren İzmit Kaymakamı Ersin EMİROĞLU ve eşi başta olmak üzere okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, saygılar sunarız.

                                                                                                                 Okul İdaresi

IMG 1916 Custom

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15