Halk Oyunları Ekibimizi Avrupa´ya Uğurladık

Okulumuz Halk Oyunları Ekibi, Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da yapılacak olan “XVII. International Folklore Festival In Prag” adlı etkinliğe katılmak üzere Avrupa’ya hareket etti. Kafile başkanlığını okul müdürümüz Mesut Tekin’in yaptığı 28 öğrenciden oluşan gruba beden eğitimi öğretmenimiz Erdem Karayel, halk oyunları çalıştırıcısı iki eğitmen de eşlik ediyor.

24.06.2015 3141

22 Haziran 2015 Pazartesi saat 22.00’de okulumuz önünden uğurlanan folklor ekibimizin toplam iki hafta sürecek seyahatleri, akademik ve kültürel anlamda faydalı olması temennisi ile öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Güle güle gidin; güle güle gelin. Yolunuz açık olsun…

Yılmaz AKGÜN

Müdür Yardımcısı