Hedeflerimiz mi, Çıkarlarımız mı?

Öğrencilerimize yarınları için danışmanlık yapmak amacıyla okulumuzda düzenlediğimiz seminerler zincirine bir yenisini daha ekledik. Eğitim Danışmanı Dr. Ahmet Mertol Canel’in konuşmacı olarak katıldığı seminere, 11. Sınıf öğrencilerimiz ve bazı öğretmenlerimiz katıldı.

21.12.2017 589

20 Aralık 2017 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda gerçekleşen seminerde “Hedeflerimiz mi, Çıkarlarımız mı? sorularının cevabı pedagojik ve mesleğe yönlendirmede etkili olan faktörler üzerinde birebir öğrencilerle iletişim kurularak arandı. Değer yargıları olmayan hiçbir insanın hedeflerine ulaşmasının mümkün olmadığını belirten Dr. Canel, öğrencilerimizle gerçekleştirdiği samimi ve sıcak sohbetlerle ilgi çekti. Seminer sonunda okul müdürümüz Mesut Tekin tarafından kendisine çiçek takdim edildi. Daha sonra yemekhanemizde öğrencilerle birlikte yemek yiyen Dr. Canel, okulumuzdan ayrıldı.

Bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan Dr. Ahmet Mertol Canel hocamıza katılımları için teşekkür eder, saygılar sunarız…

Yılmaz AKGÜN

Müdür Başyardımcısı