İzmit İlçe Milli eğitim Müdürümüz Sn.Ömer AKMANŞEN Okulumuzu ziyaret etti.

İzmit İlçe Milli eğitim Müdürümüz Sn.Ömer AKMANŞEN, 24.02.2016 çarşamba günü Okulumuza ziyarette bulundu.

24.02.2016 1266

Okul müdürümüz Mesut TEKİN ve Müdür yardımcımız Yılmaz AKGÜN´ün sıcak  karşılaması ile başlayan Sn.AKMANŞEN´in ziyareti; Öğretmenlerimiz, Okul Aile Birliği Üyelerimizin katılımıyla yapılan kısa bir toplantı ile devam etti.Okul Müdümüz Mesut TEKİN, Müdür yardımcılarımız Yılmaz AKGÜN, Necla AYDIN, Öğretmenlerimiz, OAB Üyelerimizden istek ve öneriler hakkında bilgi alan Sn AKMANŞEN, Okul Yönetimimiz,Öğretmenlerimiz ve OAB Üyelerimizle fikir alış verişinde bulundu.Okul lobimizin yenilenmesi için hazırlanan proje hakkında bilgi alan Sn.İlçe Millim Eğitim Müdürümüz yoğun programı nedeni ile kısa tuttuğu okulumuz ziyaretini bitirerek okulumuzdan ayrıldı.İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ömer AKMANŞEN´e Okulumuza yapmış olduğu ziyaret,ilgi ve alakadan dolayı TEŞŞEKKÜR EDİYORUZ.