İzmit Kaymakamımız Sn. Ersin EMİROĞLU  öğrencilerimizle buluştu.

İzmit Kaymakamımız Sn. Ersin EMİROĞLU öğrencilerimizle buluştu.

İzmit İlçemizde YGS 2016´ da ilk 1000´ de yer alan öğrencilerimiz, okul müdürümüz Mesut TEKİN ile müdür  yardımcımız Yılmaz AKGÜN, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ömer AKMANŞEN; İzmit Kaymakamımız Sn. Ersin EMİROĞLU´nun konuğu oldular. Sn.EMİROĞLU gençlerimizi tebrik ederek idealleri ve hedeflerini dinleyerek tavsiye ve önerilerde bulundu.

08.04.2016 737

 2016 YGS de İzmit İlçemiz genelinde ilk 1000´ de yer alan toplam 19 öğrencinin 15´ inin Okulumuz KOCAELİ FEN LİSESİ´ nden olmasından duyduğumuz gururu bize yaşatan öğrencilerimize tekrar teşekkürler ederek, yeni hayatlarında da büyük başarılara imza atmalarını diliyoruz.

Okul Müdürümüz Sn. Mesut TEKİN´ de okulumuz ve öğrencilerimiz adına İzmit Kaymakamımız Sn. Ersin EMİROĞLU ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ömer AKMANŞEN´ e teşekkürlerini iletti. Sayın TEKİN; "Göğüslerinde KOCAELİ FEN LİSESİ logosu bulunan turkuaz mavisi formaları ile göğsümüzü kabartan öğrencilerimizin Rabbim başarılarını ve adetlerini arttırır inşallah" dilekleri ile, öğrencilerimizden duyduğumuz gurur ve umudumuzu bir kez daha dile getirdi.