İzmit´in Bilgi ve Kültür Şampiyonuyuz

İzmit´in Bilgi ve Kültür Şampiyonuyuz

Liseler arasında her yıl düzenlenen Bilgi Kültür Yarışması İzmit ilçe finali, Özel Doğa Koleji Konferans Salonunda 2 Nisan 2015 Perşembe günü yapıldı. Final sonunda rakiplerini geride bırakan okulumuz Kocaeli Fen Lisesi, İzmit’in bilgi ve kültür şampiyonu oldu.

02.04.2015 5347

Kısmen çekişmeli geçen yarışmada Okulumuz birinci olurken, Muammer Dereli Fen Lisesi ikinci, Cahit Elginkan Anadolu Lisesi üçüncü ve eşit puanlı iki okul Atılım Anadolu Lisesi ile Tevfik Seno Arda Anadolu Lisesi dördüncülüğü paylaştı. En yakın rakibi Muammer Dereli Fen Lisesine 40 puan fark atan Okulumuz, 20 sorudan 18’ine doğru cevap vererek 180 puanla İzmit’in en bilgili ve kültürlü okulu olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu. Yarışma sonunda düzenlenen ödül töreninde İzmit Milli Eğitim Müdürlüğünce şampiyon öğrencilerimiz birer altınla ödüllendirildi. 

Yarışmanın birincisi olan okulumuz Kocaeli Fen Lisesi, 5 Mayıs 2015 Salı günü saat 13.30´da Süleyman Demirel Kültür Merkezinde yapılacak il finalinde İzmit’i temsil edecek.

Bilgi kültür yarışmasında okulumuzu Fizik Öğretmenimiz İbrahim Çelik sorumluluğunda, öğrencilerimizden Gürkan Demir, Kadir Tezcan, Gökberk Elmas ve Emilcan Arıcan temsil ediyor. Yarışmada okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki yarışmalarda kendilerine başarılar diliyoruz.

                                                                                          Okul İdaresi