Kocaeli Fen Lisesi 3. Tübitak Bilim Fuarı Açıldı

Öğrencilerimizin projelerinden oluşan “Kocaeli Fen Lisesi 3.Tübitak Bilim Fuarı” 12 Mayıs 2015 Salı günü okulumuz giriş katında açıldı. Açılışına Kocaeli İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan, İzmit İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Habib İlaslan ve Murat Arslan´ın da katıldığı bilim fuarı 2 gün açık kaldı.

16.05.2015 3785

13 danışman öğretmen gözetiminde 6 branşta 116 öğrencimize ait 50 proje yer aldı. Ziyaretçiler tarafından çok beğenilen fuarımız, 13 okul ve çeşitli kurumlardan gelen 700´ün üzerinde insan tarafından gezildi.

Bu etkinlikte emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.

Yılmaz AKGÜN

Müdür Yardımcısı