KOCAELİ FEN LİSESİ "DÜŞÜN-YAZ" TEMALI TÜRKİYE FELSEFE FİNALLERİNDE

Kocaeli Fen Lisesi "Düşün- Yaz" temalı Türkiye Felsefe Finallerinde, sayısal ağırlıklı bir okulun sözel çalışmalarda da neler yapabileceğini gösterdi.

Okulumuz 11. sınıf öğrencisi Cemile Büşra GÜR, Felsefe Grubu Öğretmenimiz Şenay Karagöz ŞAHİN´in rehberliğinde okulumuzu ve ilimizi başarıyla temsil etti.

15.07.2018 963

İzmir´de Özel Amerikan Kolejinin ev sahipliğinde yapılan Felsefe Finallerinde onlarca özel okul, kolej ve sözel ağırlıklı eğitim yapan okul öğrencilerinin yanında, fen bilimleri ağırlıklı eğitim yapmasına rağmen Kocaeli Fen Lisesini ve ilimizi başarıyla temsil eden öğrencimiz Türkiye 8.liği elde etmiştir. Bu başarısı ile okulumuz ve ülkemiz için en önemli çalışmalardan biri olan düşünme ve fikir üretmede gösterdiği başarısı için öğrencimizi ve danışman öğretmen arkadaşımızı tebrik ederiz.

15-07-201815-07-201815-07-2018