Kocaeli Fen Lisesinde YGS-LYS´de Başarı Genenek Oldu

Kocaeli Fen Lisesinde YGS-LYS´de Başarı Genenek Oldu

Kocaeli Fen Lisesinde YGS-LYS başarısı artık bir gelenek. Açıklanan resmi rakamlara göre okulumuz yine ipi göğüsledi.

02.07.2015 5852

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Türkiye genelinde ilk 100, 500 ve 1.000’e pek çok öğrencimizin girdiği göz önünde bulundurulursa Kocaeli Fen Lisesinin bu başarısı, okulumuz tarihine altın harflerle yazılacak büyük bir destandır. 2015 LYS’ye giren 89 öğrencimizden Türkiye genelindeilk 100´e 1 öğrencimiz, ilk 500´e 4 öğrencimiz ve ilk 1.000’e 9 öğrencimiz girdi. Bu öğrenciler, farklı puan türlerinde Türkiye´de ilk 1.000´de 35 farklı derece elde ettiler.

Kocaeli Fen Lisesi bu sonuçlarla, açıldığı 1991 yılından beri elde ettiği büyük başarılara bir yenisini daha ekleyerek Kocaeli’nin en başarılı okulu olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu.

Kocaeli’de kendisiyle, Türkiye genelinde ise kendi türündeki başarılı okullarla yarışan okulumuz Kocaeli Fen Lisesi, tüm öğrenci ve personelimizle inanıyoruz ki önümüzdeki yıllarda daha büyük bir başarı tarihi yazacaktır.

2015-LYS’de gösterdiği üstün başarısıyla Türkiye genelinde ilk 1.000´e girerek okulumuzu onurlandıran başta Semih Yücetepe olmak üzere Gökberk Elmas, Utku Yıldırım, A. Berat Sert, Gürkan Demir, Burak İkan Yıldız, Yaşar Utku Bayramin, Kadir Tezcan,ilay Dalkıran… ve ismini burada sayamadığımız bütün öğrencilerimizi bir kez daha tebrik eder, başarılarının devamını dileriz…

Bu başarının elde edilmesinde büyük emeği olan başta okulumuz öğretmenleri olmak üzere öğrencilerimize, ailelerine, dershane öğretmenlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz…

                                                                                                               Yılmaz AKGÜN

                                                                                                             Müdür Yardımcısı