Kocaeli Fen Lisesi´nden 1 Yıllık Resim Sergisi

Kocaeli Fen Lisesi’nin bir yıllık resim dersi faaliyetleri sergilendi. Kocaeli Fen Lisesi’nin bir yıllık resim dersi faaliyetleri kapsamında, başlarında Görsel Sanatlar öğretmeni Rüveyda Akpınar’ın olduğu öğrenciler resim, proje, iki ve üç boyutlu çalışmalar, yağlı boya çalışmaları, duvar resim çalışmaları ve kara kalem çalışmalarını Yahya Kaptan Arasta Park AVM 1. Ve 2. Katta sergilendi.

15.06.2015 2587

Yaklaşık 100 kadar öğrencinin emeği bulunan Kocaeli Fen Lisesi Resim Sergisi´ne Okul Müdürü Mesut Tekin başta olmak üzere, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılarak ilgiyle sergiyi dolaştı.

SADECE AKADEMİK BAŞARI DEĞİL

Kocaeli Fen Lisesi Okul Müdürü Mesut Tekin, sergiyi yapmalarındaki amaç ile ilgili, “Fen lisemiz sadece akademik başarı değil, sanat, kültür ve sportif başarısını da toplumla paylaşacak düzeyde olduğunu gösterdik” dedi.

15 Haziran 2015 Pazartesi 11:23

Haberin için Bizim Kocaeli gazetesini tıklayınız.