Kocaeli´nin Bilgi ve Kültür Şampiyonuyuz (2011-2012)

Kocaeli´nin Bilgi ve Kültür Şampiyonuyuz (2011-2012)

Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Liseler Arası Bilgi Yarışmasının şampiyonu Okulumuz İzmit Körfez Fen Lisesi oldu. İlçe birincisi 12 okul arasında Kocaeli bilgi ve kültür şampiyonu olan İzmit Körfez Fen Lisesi, Kocaeli’nin en iyisi olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu.

05.01.2013 1724

İzmit Özel Doğa Koleji Konferans Salonunda 22 Mayıs 2012 Salı günü gerçekleştirilen il finali yarışmasına 12 ilçe birincisi okul, üçer kişiden oluşan ekiple katıldı. Çekişmeli geçen yarışmada Okulumuz Körfez Fen Lisesi, yarışma sonlarına doğru arayı açarak 20 sorudan 17’sine doğru cevap vermek suretiyle 170 puanla Kocaeli birinciliğini elde etti. Yarışmada Karamürsel Anadolu Lisesi ikinci olurken, Başiskele Kocaeli Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

Programının yoğun olması nedeniyle İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Nevzat İspirli, yarışmanın sonuna yetişebildi ve birinci olan öğrencilerimize başarı belgesi verdi. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Kazım Kurtoğlu’nun da izlediği yarışmayı Okul Müdürümüz Sayın Mesut Tekin, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte takip etti.

Yarışmada okulumuzu Şeminur Burçak Saraç, Mehmet Fatih Şahin, Hüseyin Emre Dağdeviren ve Umut Günay temsil etti. Yarışmada birinci olan öğrencilerimize Vali Ercan Topaca’nın belirleyeceği hediyeler, daha sonraki bir törende iletilecek.

Okulumuzu başarıyla temsil eden ve Körfez Fen Lisesi ailesine bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimizin gözlerinden tek tek öpüyor, kendilerini yetiştiren başta okulumuz öğretmenleri olmak üzere ailelerini can-ı gönülden tebrik ediyoruz.

Yine bilgi yarışması için, öğrenci seçim ve elemelerinde okulumuzda 3 yıldır birlikte çalıştığımız Fizik Öğretmenimiz Adem Kılıç’a çalışma ve katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.                                                      

 

                                                                                                                     Okul idaresi