Körfez Fen Lisesi’nin şiir gecesi (Özgür Kocaeli Gazetesi-24 Mayıs 2013)

İzmit Körfez Fen Lisesi tarafından organize edilen 2. Geleneksel Şiir ve Müzik Şöleni, Yahya Kaptan’da bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde (SDKM) yapıldı. Muhteşem etkinlik, davetliler tarafından çok beğenildi. İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan gibi isimlerin katıldığı geceye, öğrenci velileri de ilgi gösterdi.

25.05.2013 9033

Okul Müdürü Mesut Tekin’in ev sahipliği yaptığı programda okul idarecileri, öğretmenler, okul-aile birliği üyeleri, veliler, öğrenciler ve diğer misafirler hazır bulundu. İzleyiciler, etkinlik boyunca keyifli dakikalar geçirdi. Şiirler okundu, gösteriler sahnelendi. Davetlilere yönelik bir hoş geldiniz konuşması yapan Okul Müdürü Mesut Tekin, “Şiir ve müzik şöleni etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen başta okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, okul-aile birliği üyelerimize ve öğrencilerimize; bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan velilerimize ve diğer misafirlerimize çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz” dedi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da etkinlikte bir şiir okudu.

24.05.2013 Cuma

Haber İçin Gazeteyi Tıklayınız.