Körfez Fen Lisesi´mden Unutulmayacak Kahvaltı (Bizim Kocaeli Gazetesi-25 Kasım 2012)

Körfez Fen Lisesi´mden Unutulmayacak Kahvaltı (Bizim Kocaeli Gazetesi-25 Kasım 2012)

 

İzmit Körfez Fen Lisesi, sabah hem öğrencileri hem de velileri ile kaynaşma kahvaltısında bir araya gelerek unutulmayacak bir gün yaşadı.

12.01.2013 765

16 09 2012-10 13 14  -burcin jpgİzmit Körfez Fen Lisesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği kaynaşma ve dayanışma kahvaltısının 3.`sünü KOTO Borsa Restaurant`ta gerçekletirdi. Okul aile birliği başkanı Nazan Biçer tarafından organize edilen kahvaltıya başta okul müdürü Mesut Tekin olmak üzere okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

EĞİTİM NEFERLERİ

Okul aile birliği başkanı Nazan Biçer, herkese hoş geldin diyerek, “İlimizin baş tacı başarı grafiği daima dorukta olan İzmit Körfez Fen Lisesi bölünmez bir ailedir. Bu ailenin kilometre taşlarından olan gönlünü, emeğini, beynini ve de yıllarını eğitime adamış, kutsal mesleğin kahramanları, eğitim neferleri sevgili öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlu olsun” dileklerinde bulundu.

BERABERLİK ÜST SEVİYEDE

Ardından konuşan okul müdürü Mesut Tekin, İzmit Körfez Fen Lisesi`nde sadece eğitim ve öğretim değil aynı zamanda birlik ve beraberliğinde de en üst seviyede olduğunu kaydetti. Tekin, sosyal aktivitelerle birlikte sosyal ağı ilerletmeyi amaçlarını ifade etti. Konuşmaların ardından öğretmenler, öğrenciler ve veliler kahvaltıya geçerek bol bol sohbet etme imkânı buldu.

                                                                                   25 Kasım 2012, Pazar - 11:41

 

                                                                                  Haberin Aslını Görmek İçin Tıklayınız.