Öğrencilerimiz Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti

Kocaeli Fen Lisesi öğrencileri düzenledikleri kermeste toplanan para ile aldıkları hediyeleri rehabilitasyon merkezine yaptıkları ziyaretle çocuklara ulaştırdılar.

02.04.2015 2404

31 Mart 2015 Salı günü yapılan ziyarete okul Müdürümüz Mesut Tekin ve pansiyon müdür yardımcısı Necla Aydın refakat etti. Oldukça güzel ve duygusal dakikalar yaşayan öğrencilerimiz, rehabilitasyon merkezindeki çocukları mutlu ettiler. Rehabilitasyon merkezinde kalan bir gencin doğum günü kutlamasına da katılan öğrencilerimiz hem merkezde kalan çocukların eğlenceli dakikalar yaşamasını sağladılar hem de girişimci yönlerini ortaya koydular.

Etkinliği düzenleyen öğrencilerimize ve destek veren ailelere teşekkür ederiz.

Yılmaz AKGÜN

Müdür Yardımcısı