Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı Seçiminde Öğrenciler ´Melih´ Dedi

Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı Seçiminde Öğrenciler ´Melih´ Dedi

Kocaeli Fen lisesinde okul meclisi başkanlık seçimi yapıldı. Başkanlık seçimine katılan iki aday öğrencimiz, öğrenci arkadaşlarının oylarını alabilmek için günler öncesinden propaganda çalışmasına başladı.

22.10.2015 1662

Rekabet dolu geçen propaganda döneminin ardından yapılan seçimde oylar bugün kullanıldı.

Felsefe Öğretmeni Nagehan Sönmez, Görsel Sanatlar Öğretmeni Rüveyda Akpınar, Fizik Öğretmeni Ahmet Sayın, İngilizce Öğretmeni Zehra Atalay ve Rehber Öğretmen Nihal Kaf başkanlığında demokratik ve güvenli bir seçim yapıldı.

Kullanılan oyların tasnifi sonucunda, Kocaeli Fen Lisesi Öğrenci Meclisi başkanlığına 11-B sınıfından Melih Sivrikaya seçildi.

Okul Öğrenci Meclisi Başkanı seçilen Melih Sivrikaya, ileride yapılacak olan İlçe ve İl Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimlerinde önce ilçemizi ve daha sonra da ilimizi temsil etme hakkı kazanmaya çalışacak.

Seçimler süresince gösterdikleri hoşgörü, olgunluk ve seviyeli davranışlarından dolayı başta başkan adayı öğrencilerimiz Melih Sivrikaya ve Yusuf İslam Tanış olmak üzere tüm öğrencilerimize ve seçimleri organize eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz…      

                                                              Okul Yönetimi