Okulumuz Bilgi Yarışması Elemelerinde 1.oldu

Okulumuz Bilgi Yarışması Elemelerinde 1.oldu

İzmit Liseler Arası Bilgi Yarışması grup elemelerinde okulumuz öğrencileri birinci oldular.

21.04.2016 4697

İbni Sina İmam Hatip Orta okulunda düzenlenen yarışmaya Öğrencilerimiz, Fizik öğretmenimiz İbrahim ÇELİK ile hazırlandı. Yarışmaya katılan öğrencilerimizin seçiminde ve hazırlnamalarında değerli katkılarda bulunan Öğretmenimize emeği için teşekkür, başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Helin Sedef SARITAŞ, Orhan Ulaş GÜLER, Eren KEMENT ve Erdem EKİNCİ ile katıldığımız yarışmada, öğrencilerimize Okul Müdür Yardımcımız Sn.Yılmaz AKGÜN´de programı takip ederek destekte bulundu. Yarışma sonrası 1. olarak bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik eden Sn.AKGÜN Öğrencilerimizden başarılarının devamını diledi.

Yarışmaya katılan Yunus Emre Kız İmam Hatip Lisesi, Özel Final Temel Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, Namık Kemal Anadolu Lisesi, Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Özel Seymen Anadolu Lisesi ile aynı grupta olan okulumuz, öğrencilerimizin 25 sorudan 21´ini doğru cevaplamasıyla 1. oldu. 210 puan alan okulumuzu, 170 puanla Namık Kemal Anadolu Lisesi 2., 160 puanla Özel Final Temel Lisesi 3.olarak taip etti. Öğrencilerimiz böylece İl finalleri için 16 Nisan 2016 Cuma günü düzenlenecek olan İzmit İlçe elemelerine katılmaya hak kazanmış oldular.

Bu güzel başarılarından dolayı İbrahim ÇELİK öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyoruz

.