Okulumuz Öğrencilerinden halk oyunları gösterisi,şiir ve müzik dinletisi

Okulumuz Öğrencilerinden halk oyunları gösterisi,şiir ve müzik dinletisi

2016 YGS de gösterdikleri başarı ile onur ve gurur kaynağımız olan öğrencilerimizin ödül törenlerinin düzenlenmesinin ardından 30 Mart Çarşamba akşamı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gece düzenlendi.

04.04.2016 3611

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ömer AKMANŞEN, Okul Müdürümüz Sn.Mesut TEKİN, Okul İdarecilerimiz, Öğretmenleerimiz, Öğrenci velilerimiz, Okul personeliniz ve Diğer misafirlerimizin katılımı ile başlayan etkinliğimizde öğrencilerimizin seçmiş olduğu şiir dinletisi,müzik grubumuzun sahne performansı ve halk oyunu ekibimizin gösterileri büyük ilgi ve beğeni gördü.

Okul Müdürümüz Sn.Mesut TEKİN;

Yoğun geçen bir sınav dönemi ve YGS-LYS maratonu sürecinde yapılan etkinlikler,söyleşi,seminer gibi faaliyetlerin,öğrenci motivasyon ve moralini yüksek düzeyde tutacağına değinerek şiir ve müzik dinletisi gecemize emeği geçen herkese tek tek teşekkürlerini iletti.Şiir,Halk Oyunları ve müzik performansı sunan öğrencilerimiz ve eğitmenleri de tebrik eden Okul Müdürümüz,özellikle Halk Oyunları Ekibimize verdiği önem ve destekten bahsetti.Halk Oyunları Ekibimizin kurulduğu ilk yılın ardından 2015 yılın da öğrencilerimizle beraber ÇEK CUMHURİYETİ´nde düzenlenen festivale katılan Okul Müdürümüz,bu yıl da BOSNA-HERSEK´te bir festivale katılacakları müjdesini öğrencilerimizle paylaştı. 

Etkinliğimize katılımından dolayı Sn. Ömer AKMANŞEN,Veli ve Misafirlerimize teşekkür ederiz.Bu yoğun ve yorucu sınav döneminde bize bu güzel geceyi yaşatan değerli öğrencilerimizede emeklerinden ve başarılarından dolayı çok teşekkür ederiz.