REGENERON ISEF BİLİM VE MÜHENDİSLİK YARIŞMASINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEĞİZ

09.10.2022 226

53.Tübitak Liselerarası Araştırma Projeleri Yarışması Teknolojik Tasarım alanında ilk önce İstanbul Asya Bölge 1.si ardından Türkiye 2.si olan ve aynı zamanda Teknofest 2022 İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması-Sosyal İnovasyon kategorisinde de Türkiye 2.si olan öğrencimiz Ahmet Kağan ALTAY ve danışman öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz İrfan KAYA,  6 Ekim 2022 Perşembe günü ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışması ön eleme aşamasını geçerek önümüzdeki yıl 13-19 Mayıs 2023 tarihleri arasında ABD'nin Dallas şehrinde yapılacak olan Regeneron ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışması'na (Dünyanın en büyük üniversite öncesi bilim yarışması), ülkemizi temsilen katılma hakkı kazanmışlardır.

Öğrencimiz Ahmet Kağan ALTAY'ı ve danışman öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz İrfan KAYA'yı tebrik eder, Regeneron ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışmasında başarılar dileriz.

09-10-2022