Tiyatro Yarışmasında Kocaeli Üçüncüsü Olduk (2011-2012)

Tiyatro Yarışmasında Kocaeli Üçüncüsü Olduk (2011-2012)

Liseler arası tiyatro yarışmasında okulumuz İzmit Körfez Fen Lisesi, Kocaeli üçüncüsü oldu. İlçelerinde birinci olan 12 okul arasında büyük bir başarı göstererek il üçüncüsü olan okulumuz, sanatta da Kocaeli’de söz sahibi okullardan biri olduğunu kanıtladı.

05.01.2013 1134

Süleyman Demirel Kültür Merkezinde 07 Haziran 2012 Perşembe günü düzenlenen ödül töreninde okulumuza katılım belgesi, tiyatro grubu öğrencilerimize ise onur belgeleri takdim edildi. Diğer ödüller ise şu şekilde sahiplerini buldu:

En İyi Kostüm: Sabır Taşı (Gebze Endüstri Meslek Lisesi).

En İyi Dekor: Türkmen Düğünü (Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi).

En İyi Müzik: Buzlar Çözülmeden (İzmit Sabancı Anadolu Teknik Lisesi)

En İyi Erkek Oyuncular: Serkan Akı-Gel Evlenelim, Yürü Boşanalım (Kocaeli Anadolu Lisesi), İbrahim Can-Buzlar Çözülmeden (Sabancı Anadolu Teknik Lisesi), Tuğberk Özdel-Boyacı (Özel Bahçeşehir Koleji)

En İyi Kadın Oyuncular: Birsu Bihter Biçer-Türkmen Düğünü (Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi), Rengin Kar-Kahvede Şenlik Var (Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi), Burcu Zeynep Subaşı-Gel Evlenelim, Yürü Boşanalım (Kocaeli Anadolu Lisesi)

Mansiyon: Çayırova Hatice Bayraktar Anadolu Teknik Lisesi-Kanlı Nigar, Dilovası Yahya Kaptan Anadolu Lisesi-Ayarsızlar, Darıca Gökşen-Mustafa Yücel Lisesi-Bahar Noktası.

Jüri Özel Ödülü: Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi (Kahvede Şenlik Var).

Birincilik: Sabancı Anadolu Teknik Lisesi (Buzlar Çözülmeden)

İkincilik: Kocaeli Anadolu Lisesi (Gel Evlenelim, Yürü Boşanalım)-Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi (Türkmen Düğünü)

Üçüncülük: İzmit Körfez Fen Lisesi (Müfettiş)

Tiyatroda okulumuza İzmit ilçe birinciliği ve Kocaeli il üçüncülüğünü kazandırarak bizleri grurlandıran okulumuz tiyatro grubu öğrencilerine, kendilerini çalıştıran Müdür Yardımcımız Necla Aydın’a, katkılarından dolayı Okul-Aile Birliği Üyelerimize ve diğer emeği geçenlere teşkkür eder, başarılarının devamını dileriz.

                                                                                                                                      Okul İdaresi