Umut Günay YGS’de Türkiye 6’ncısı oldu (Özgür Kocaeli Gazetesi-02 Nisan 2013)

Umut Günay YGS’de Türkiye 6’ncısı oldu (Özgür Kocaeli Gazetesi-02 Nisan 2013)

Kocaeli İzmit Körfez Fen Lisesi öğrencisi olan Umut Günay, 2013 Yükseköğretime Geçiş Sınavı´nda (YGS) Türkiye 6.´sı oldu. Körfez Fen Lisesi ve Kültür Dershanesi öğrencisi Umut Günay, Türkiye 6.´sı olarak büyük bir başarıya imza attı.

03.04.2013 1287

Türkiye 6’ıncısı ve YGS 1, 2, 3 ve 4’te Kocaeli 1’incisi Umut Günay için eğitim gördüğü Körfez Fen Lisesi ve Kültür Dershanesi’nde tören düzenlendi. Kültür Dershanesi’nde düzenlenen törene Umut Günay’ın babası Vural Günay da katıldı.

HAYALİ KOÇ ÜNİVERSİTESİ

Körfez Fen Lisesi ve Kültür Dershanesi öğrencisi Umut Günay, Türkiye 6.´sı olarak büyük bir başarıya imza attı. Başarısının ailesi ve öğretmenleri sayesinde olduğunu belirten Günay, "Çok mutluyum. Öncelikle öğretmenlerime, aileme ve benimle ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman planlı çalışmadım, sadece derslerin hakkını verdim. Her zaman Koç Üniversitesi´ni istemiştim, inşallah olur. Ayrıca üzerime LYS´de derecemi korumak gibi büyük bir de yük bindi" dedi.

Törene; Türkiye’de önemli dereceler elde eden dershane öğrencileri Bora Cabak, Batuhan Öçbe, Artuğruk Kanyılmaz, Hicran Koçak, Başak Aydın, Melis Küçükerdal’da hazır bulundu.

Körfez Fen Lisesi’nde düzenlenen törene ise müdür başyardımcısı Necmettin Demirtaş, müdür yardımcıları İlker Keleş, Yılmaz Akgün, Necla Aydın ve sınıf rehber öğretmeni Naciye Karaman ile öğretmenler katıldı.

Öte yandan, geçen yıl iller sıralamasında 45. sırada yer alan Kocaeli, bu yıl üç basamak yükselerek 42.sıraya çıktı.

                                                                                                    02.03.2013 Salı

Haberin Orijinal Durumunu Görmek İçin Tıklayınız.