Veli Toplantımıza Yoğun İlgi

Veli Toplantımıza Yoğun İlgi

Okulumuz Kocaeli Fen Lisesi 2015-2016 öğretim yılı birinci dönem veli toplantısı 6 Aralık 2016 Pazar günü saat 10.00’da yapıldı. Velilerimizin yoğun ilgi gösterdiği toplantı adeta etkinlik havasında geçti. Okulumuz konferans salonunda başlayan toplantı, sınıf rehber ve ders öğretmenleriyle yapılan görüşmelerden sonra saat 14.00’te tamamlandı.

06.12.2015 753

Toplantı, Okul Müdürümüz Mesut Tekin’in açılış konuşmasıyla başladı. Tekin, konuşmasında özetle velilerimizden, geleceğimizin teminatı olan gençler için okul olarak “beklentilerimiz” üzerinde durdu. Okulumuzun yatılı olması nedeniyle iş yükü ve sorumluluk bakımından 10 normal okula denk olduğunu belirtti. Ancak gerek idareci, öğretmen, okul-aile birliği gerekse diğer yardımcı personelle hep birlikte bu yükü sırtladıkları için yorulmayacaklarını ifade etti.

Daha sonra velilerimiz, sınıf rehber ve ders öğretmenleri ile birebir görüşme imkânı buldular. Sınıf rehber öğretmenleri, rehberlik ettikleri sınıflardaki öğrencilerin sorunları, okul kuralları, devam-devamsızlık, genel ders başarısı vs. konuları velilerimizle görüştüler. Velilerimiz, son olarak da öğrencilerinin derslerine giren öğretmenlerimizle bir araya geldiler.

Biz de okul idaresi olarak toplantıya katılan bütün velilerimize bir kez daha teşekkür eder; toplantıya katılmayan velilerimizin de bundan sonraki toplantılara katılmalarını bekler, saygılar sunarız.

                                                                                                                                        Okul İdaresi