Yüzmede Umut Karanlık ve Özgün Öziş Dereceye Girdi

Yüzmede Umut Karanlık ve Özgün Öziş Dereceye Girdi

13 Şubat 2013 Çarşamba günü başlayan Okullar Arası Genç Erkekler ve Bayanlar Yüzme İl Birinciliği yarışmalarında 17 liseden 65 yüzücü kıyasıya yarıştı. Üç gün süren yarışmalarda okulumuz İzmit Körfez Fen Lisesini Umut Karanlık ve Özgün Öziş adlı öğrencilerimiz başarıyla temsil ettiler.

08.03.2013 1584

Okulumuzun yoğun ders temposu içerisinde yüzme antrenmanlarını da sürdürmeye çalışan yüzücülerimizden Umut Karanlık, 50 m serbest-Free Genç Yaş Kategorisinde ikinci; 200 m serbest-Free Genç Yaş Kategorisinde ise üçüncü oldu. Okulumuzu başarıyla temsil eden diğer yüzücümüz Özgün Öziş de 100 m sırt-Back Genç Yaş Kategorisinde üçüncü; 50 m sırt-Back Genç Yaş Kategorisinde ise yine üçüncü oldu. Umut Karanlık ve Özgün Öziş, yüzmeye başladıkları 9 yıldan beri katıldıkları pek çok müsabakada gerek Kocaeli gerekse Türkiye şampiyonalarında birçok kez birincilik kürsüsüne çıktılar.

8 Mart 2013 Cuma günü okulumuz bahçesinde yapılan bayrak töreninde Umut Karanlık ve Özgün Öziş´e yarışmalarda kazandıkları madalyalar alkışlar arasında okul idarecilerimiz tarafından tekrar takdim edildi.

Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü her yönüyle örnekleyen Umut Karanlık ve Özgün Öziş’i başarılarından dolayı kutluyor, bundan sonraki okul ve spor hayatlarında kendilerine başarılar diliyoruz. 

                                                                                                                                                            Yılmaz AKGÜN

                                                                                                                                                          Müdür Yardımcısı