DENİZ TEMİZ DERNEĞİ/TURMEPA EĞİTİMLERİMİZ

24.03.2022 506

Deniz Temiz Derneği/Turmepa tarafından Ocak ayı itibariyle düzenlenen eğitimlere, okulumuz 9.sınıf öğrencileri katıldı. Bu eğitimler kapsamında; deniz, çevre, küresel iklim, atık gibi pek çok konu hakkında bilgi aldık. 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında, pek çok okulla birlikte katıldıkları son etkinlikte ise öğrencilerimiz; eğitimler ışığında oluşturdukları projelerini sunma imkânı buldular.

Proje sürecinde eğitimleri ile bizleri aydınlatan Turmepa'ya, proje koordinatörümüz Görsel Sanatlar Öğretmeni Rüveyda Akpınar'a, destek veren Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İrfan Kaya'ya, Matematik Öğretmeni Ferhat Tunakan'a, projeye okuldaki plastiklerini toplayarak destek veren tüm öğrencilere, projenin tüm eğitimlerinde yer alan 9/D sınıfına, proje ile ilgili dijital oyun tasarlayan- anketleri hazırlayan ve projeyi sunan Efe Çeker'e, proje sunumunu hazırlayan Orhun Türker'e, plastik atıkların toplanması fikrini ortaya atan Beren Bezirgan'a, "Plastikleri Azaltıyoruz" projemizin oluşmasını sağlayan Eda Altaş ve Ali Eren Özdemir'e çok teşekkür ederiz.

24-03-202224-03-2022