GELECEĞİM SU AYAK İZİM İZMİT ETWINNING  PROJE FESTİVALİNDE

GELECEĞİM SU AYAK İZİM İZMİT ETWINNING PROJE FESTİVALİNDE

10.06.2021 519

24-26 Mayıs tarihleri arasında Zoom platformu üzerinden İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İzmit eTwinning Proje Festivalini gerçekleştirdi. 56 proje sunumunun gerçekleştirildiği festivalde okulumuzdan  Rüveyda Akpınar'ın rehberliğinde beş öğrencimizle yürütülen  Geleceğim Su ayak İzim Projesi tanıtıldı.

Ulusal ve Uluslar arası webinar etkinlikleri yanı sıra öğrencilerimiz web 2.0 araçlarını kullanarak sergi, kolaj, afiş vb pek çok etkinlik gerçekleştirdiği etkinliklerini bu festivalde tanıtma imkanı buldu. Çevresine, doğaya, dünyaya ve suya duyarlı, geleceğine sahip çıkan genç bireyler yetişmesine destek olduk. Projede emeği geçen herkesi kutluyor, çevresine ve doğaya duyarlı bireylerin yetişmesinin devamını diliyoruz.