"HAYALLERİNDEN HAYATLARINA KADINLARIMIZ" (OUR WOMAN FROM DREAMS TO LİVES)

01.06.2021 1264

Kocaeli Fen Lisesi olarak Şenay Şahin hocamızın rehberliğinde,11. Sınıf öğrencilerimizden oluşan Türkiye, Romanya ve Polonya ortaklı "Hayallerinden Hayatlarına Kadınlarımız" eTwinning proje ekibi Ocak ayında başladıkları etkinliklerini Mayıs ayında tamamladı.

Proje ortaklarımız Balıkesir/Bandırma Hafsa Sultan MTAL,Balıkesir/Edremit Edremit AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu,Tokat/Zile Nene Hatun MTAL,Konya/Ereğli Ereğli Atatürk Anadolu Lisesi,İstanbul/Çekmeköy Nesrin Uçmaklıoğlu MTAL,Manisa-Soma /Soma Anadolu İHL,Kırıkkale/Kırıkkale Atatürk Anadolu Lisesi,Niğde/Çamardı75.Yıl Şehit Üsteğmen Murat ERDEM ÇPAL,Romanya/Timişora Palatul Copiilor Timişora, Polonya/SosnowiecCentrum Ksztolceninq Zawodowegoi Ustawichznego okulları ile uyumlu şekilde çalışarak projede son aşamaya geldiler.

Öğrencilerimiz hem tarihteki hem de günümüzdeki başarılı kadınların hikâyelerine tanıklık ettiler, bir kadının neleri başarabileceğinin farkına vardılar, kendi hayallerini kurmaya başladılar.   Öğrenciler, her ay farklı web.2 araçlarını kullanarak kadının toplum üzerinde ne kadar güzel değişikliklere sebep olabileceğini kanıtladılar.

28/05/2021 tarihinde "İzmit İlçe Mem eTwinning Proje Festivali"ne katılarak proje sunumlarını gerçekleştirdiler. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Kalite etiketi sürecinde başarılar dileriz.

01-06-202101-06-202101-06-202101-06-202101-06-2021