ISEF 2023 YOLCULUĞUMUZ BAŞLIYOR

29.09.2022 484

Öğrencimiz Ahmet Kağan ALTAY, Dünyanın en büyük üniversite öncesi bilimsel araştırma yarışması olan Regeneron ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışması'nın (International Science and Engineering Fair) ön elemesi için davet edilmiştir. 06 Ekim 2022 tarihindeki ön eleme aşamasını geçtiği takdirde bu sene Dallas'ta yapılacak olan yarışmada ülkemizi temsil edecektir. Öğrencimizi ve danışman öğretmeni İrfan KAYA'yı tebrik eder, başarılar dileriz.

ISEF; International Science and Engineering Fair, Dünyanın en büyük üniversite öncesi bilimsel araştırma fuarıdır. Society for Science and the Public tarafından idare edilmektedir. Her Mayıs, yaklaşık 70 ülke ve bölgede 1500'den fazla öğrenci; burs ve öğrenim için fuarda yarışmaktadır.