KOCAELİ FEN LİSESİ TRT FM DE HAFTANIN KONUĞUYDU

KOCAELİ FEN LİSESİ TRT FM DE HAFTANIN KONUĞUYDU

11.10.2021 939

 12.sınıf öğrencimiz Mehmet Emin KARACA soruları yanıtladı. 02.00'a kadar olan şarkı listesini Kocaeli Fen Lisesi öğrencileri hazırladı.

Spiker: Z KUŞAĞINA YOLCULUK programımızın bu geceki Z Kuşağı temsilcisi KOCAELİ FEN LİSESİ'nden  Mehmet Emin KARACA. Hoşgeldin Mehmet Emin.

M.Emin KARACA (12.Sınıf öğrencimiz): Hoş buldum öncelikle sizlere ve değerli dinleyicilerimize iyi geceler demek istiyorum. Umuyorum ki keyifli bir bağlantı gerçekleştireceğiz.

Spiker: Nereden bizlere sesleniyorsun?

M.Emin KARACA (12.Sınıf öğrencimiz): Şu an da sizlere Kocaeli Fen Lisesi erkek yurdundan sesleniyorum tüm arkadaşlarımın sizlere selamı var.

Spiker: Bizler de Kocaeli'ye selamlarımızı yolluyoruz. Mehmet Emin bu günkü konumuz sosyal medya. Sosyal medya ile aran nasıldır, hangi sıklıkla kullanırsın?

M.Emin KARACA (12.Sınıf öğrencimiz): Aslında pandemi dönemine kadar sadece eğlence amacı ile sosyal medyayı kullanırdım. Ancak pandemi dönemi ile birlikte evlerimize kapanınca dijital mecraların önemi daha fazla ortaya çıkmaya başladı.  Ben de bu konu ile profesyonel olarak ilgilenen kişileri takip etmeye başladım ve sosyal medya ile ilgili online bir eğitim de aldım.  Aldığım eğitimler ve araştırmalardan sonra artık sosyal medyayı bir gelir kapısı olarak görmeye başladım ve bu süreçten sonra artık daha profesyonelce kullanmaya başladım diyebilirim. Hatta Trt Fm de yayına bağlanacağımı öğrenince Trt Fm in de sosyal medyasını inceledim ve aklıma birkaç öneri geldi. Başka bir zaman da mutlaka bu konu hakkında da konuşmak isterim.

Spiker: Çok seviniriz. Mutlaka sen de kendi önerilerini bizimle paylaşırsın. Mehmet Emin doğru biliyorsam 12.sınıfa gidiyorsun bu süreçte çok yoğun çalışıyorsun peki kafanı dağıtmak istediğin zamanlar neler yapıyorsun?

M.Emin KARACA (12.Sınıf öğrencimiz): Daha çok yurdumuzun yanındaki tenis sahasında tenis oynuyorum. Merak ettiğim konular hakkında filmler izliyorum. Mesela geçen yaz Paralimpik Olimpiyatlarını takip ettim ve oradaki insanların verdiği mücadeleden çok etkilendim ve bu konuyla ilgili geçen hafta "Anka Yükseliyor: Paralimpik Oyunları'nın Hikayesi  filmini izledim mutlaka herkese de izlemesini öneririm.

Spiker: Ne kadar güzel.  Ayrıca önerin için de teşekkür ederiz. Dinleyicilerimize bir kez daha söyleyeyim bu geceki Müzik listemizi KOCAELİ FEN LİSESİ öğrencileri hazırladı ve biz de Mehmet Emin KARACA ile çok güzel bir bağlantı gerçekleştirdik. Keyifli sohbetin için teşekkür ediyoruz Mehmet Emin. İyi geceler .

M.Emin KARACA (12.Sınıf öğrencimiz): Ben teşekkür ederim Iyi geceler. 

11-10-2021