TEKNOPARKI GEZDİK

31.03.2022 1899

Okulumuzun 10.sınıflarından oluşan Mühendisler Kafalar grubu, muhendislikle ilgili bilgi edinmek amacıyla Teknoparka gittiler. Öncelikle Teknopark'ı tanıyıp çeşitli firmaların sunumlarıyla da teknolojik anlamda ne tür çalışmaların yapıldığını birebir görmüş oldular. Son olarak lazerlerin arasındaki ufacıcık bir farkın dahi zaman, enerji ve üründe ne tür farklar oluşturduğunu, lazerlerin kullanım alanlarını ürünlerle görüp teknolojik gelişimin önemini anlayarak gezilerini tamamladılar.

Teknoparkta bizi karşılayıp etkinlikleri planlayan yönetimde görevli Proje Geliştirme Uzman Yardımcısı Bilgenur Kahriman'a, İletişim İş Geliştirme Uzmanı Ruhsar Tamer Zorlu' ya, hoş sunumlarıyla K7 temsilcisi Bilişim_İOT Uzmanı Yazılım Direktörü Yusuf Şentürk'e, Romeda temsilcisi Bilişim-İOT Uzmanı Faruk Fırat'a, Latarum Lazer Teknolojileri Temsilcisi Levent Candan'a ve okulumuz Matematik Öğretmeni Meral Kolay'a teşekkür ederiz.

31-03-202231-03-202231-03-2022