TEŞEKKÜRLER BURAK İKAN YILDIZ

19.12.2021 4421

2015 yılı okulumuz mezunu,  Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini bitiren öğrencimiz Burak İkan YILDIZ, KİM MİLYONER OLMAK İSTER yarışmasında Kenan İMİRZALIOĞLU' nun konuğuydu. Burak İkan YILDIZ ile birlikte yarışmaya konuk olarak gelen yine okulumuz öğrencilerinden Doktor Musa Can GÜZELBABA (Musa Can Güzelbaba) ve telefon joker hakkı için bağlanılan Boğaziçi Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezunumuz Berat SERT (Berat Sert) ile birlikte katılıp bizleri gururlandırdılar. Okulda kaldıkları dönemleri anlatırken gözlerinin ışıldadığına şahit olduğumuz mezunlarımızı tebrik eder,  okulumuz ile ilgili olumlu düşüncelerinden dolayı teşekkür eder ve bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını dileriz.

Videoyu izlemek için tıklayınız.