ZORLUKLARI AŞARAK FEN LİSEMİZE ADIM ATTIK

ZORLUKLARI AŞARAK FEN LİSEMİZE ADIM ATTIK

13.02.2022 1006

Tüm Dünyayı saran Covid 19 salgını ile birlikte hayatımızı her alanda etkileyen güçlüklere ilave olarak çok zorlu bir sınav hazırlanma dönemini geride bırakarak yeni yuvamız Kocaeli Fen Lisemize adım attık.  Bizler için bu sadece yeni bir okula başlamaktan çok öte bir değişimin başlangıcı aslında. Tamamen yeni bir hayat, yeni arkadaşlar ve bundan sonraki yaşamımızı şekillendirecek donanımlara sahip olmamıza en büyük katkıyı sağlayacak yeni öğretmenlerimiz hepinize pastel bir dokunuşla merhaba demek istedik.

Rüveyda Akpınar hocamızın rehberliğinde derslerimizden sonra günde yaklaşık 2 saat çalışarak okulumuzun duvarlarını hep birlikte boyadık. Hem eğlenceli vakit geçirdik, hem de sınav dönemi stresini atıp arkadaşlarımızla birlikte güzel ve bir çalışma yaptık.

 13-02-202213-02-202213-02-2022

 

 

Okulumuzun kantinini de renklendirerek okulun pek çok yerinde imzamızı bırakmanın gururunu ve zevkini de yaşadık.

13-02-2022

 

 

 

Duvar boyama ekibi 9 ve 10.sınıflardan oluşmaktadır. Ecren Akbaş, Beren Özbay, Nazmiye Aydın, Zeynep Ela Şişeci, Efe Gül, Hivda Kırmızıgül, İldeniz Kolkıran(KFL grafiti çizeri), Ayşegül Alemdar, Feyza Çalabıyık, Nergiz Karhan, Özge Toptaş, Zeynep Bingöl, Zeynep Naz Şekersoy, Efe Köksaldı, Elif Ravza SEVEN, vb... Ayrıca duvarda dokunuşları bulunan belki isimlerini unuttuğum arkadaşlarımın da ellerine sağlık.

Kendimizi bu kadar güzel ifade etmemize imkan sağlayan okulumuza ve bizlerin motivasyon kaynağı olan sevgili Rüveyda Akpınar hocamıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

13-02-2022