Öğrenci Kılık-Kıyafeti

Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelik'in "...okul yönetimi ve okul-aile birliğinin koordinatörlüğünde, 4 üncü maddede yer alan sınırlamalara aykırı olmamak kaydıyla, velilerin yüzde ellisinden fazlasının muvafakati alınarak ilgili eğitim-öğretim yılı için okul kıyafeti veya kıyafetleri belirlenebilir." maddesinden hareketle, öğrenci velilerinin görüşleri yazılı imzalı olarak alınmıştır.

03.08.2013 10934

Bu görüşler neticesinde öğrenci velilerimizin yüzde ellisinden fazlasının muvafakati sonucu, daha önce okul yönetimi ve okul-aile birliği koordinatörlüğünde belirlenen okul kıyafetlerimizle 2022-2023 eğitim-öğretim yılına devam etme kararı alınmıştır.

Okul kıyafetlerimiz, İzmit merkezde bulunan mağaza veya mağazalardan temin edilebilir. Öğrenci kıyafetleriyle ilgili detay ve görüntüler aşağıda sunulmuştur. Bütün Kocaeli Fen Lisesi Ailesine hayırlı olmasını diler, saygılar sunarız...

Okul Yönetimi

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL ÖĞRENCİLERİNİN KILIK VE KIYAFETLERİNE DAİR YÖNETMELİK İçin Tıklayınız.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL ÖĞRENCİLERİNİN KILIK VE KIYAFETLERİNE DAİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK İçin Tıklayınız.

100 5521 Large

KIŞ KIYAFETİ

100 5525 Large

YAZ KIYAFETİ

ERKEK ÖĞRENCİ KIYAFETİ

1. LACİVERT POLAR: Yaka, kol ve cep ağızları 2 sıra mavi çizgili. Göğsüne okulumuz arması ayrıca dikilir.

2. AÇIK MAVİ LACOSTE: Yaka ve kol ağızları lacivert çizgili. Yazın kısa, kışın uzun kollu olmak şartı ile göğsünde okul arması basılı şekilde.

3. LACİVERT, ÜTÜLÜ, KUMAŞ PANTOLON.

100 5537 Large

KIŞ KIYAFETİ

100 5536 Large

YAZ KIYAFETİ

KIZ ÖĞRENCİ KIYAFETİ

3. LACİVERT İKİ YÖNDE PİLELİ ETEK YA DA LACİVERT KUMAŞ VE ÜTÜLÜ PANTOLON.

4. LACİVERT KÜLOTLU ÇORAP.