1. Dönem Karne Törenimiz

1. Dönem Karne Törenimiz

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem sonu için okulumuzda 22 ocak 2016 cuma günü Yöneticilerimiz, Öğretmenlerimiz, Öğrenci ve velilerin katılımı ile kapanış töreni düzenlendi.

01.02.2016 3350

Düzenlenen etkinliğimiz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Mehmet BAYRAK´ın sunumu ve konuşması ile başladı.

             Okul müdürümüz Sn.Mesut TEKİN´in konuşması ile devam eden kapanış törenimizde Mesut bey;öğretmen,öğrenci,veliler ve bütün okul personelimize, 1.dönemin başarı ile geçirilmesinde emekleri ve katkıları olan herkese teker teker teşekkür ederek konuşmasına başladı.22 ocak - 8 şubat tarihleri arasında ki  15 günlük yarı tatili süresince bütün öğrencilerimize iyi tatiller dileklerinde bulunan Mesut Bey,öğrencilerimizin değerli ailelerinede kendileri aracılığı ile selam,sevgi ve saygılarını iletti.

               Okul Müdürümüz yaptığı konuşmada özellikle; Öğrencilerimizin başarılarında büyük paya sahip olan Öğretmenlerimizin Öğrencilerimize verdiği performans notlarının önemine değindi.

               8 aralık 2015 te yapılan değerlendirmede 9,10 ve 11. Sınıflarımızdan toplam sadece 93 öğrencimiz Takdir belgesi alabilir durumdayken, performans notlarının katkısıyla bu sayının bugün 306 olduğuna dikkat çekti. ’bu da gösteriyor ki siz çalışmaya devam ettikçe biz öğretmenler her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz’ diyerek sözlerine devam eden Müdür Bey ‘Başarıda abartılacak bir durum olmadığı gibi abartılarak üzülecek bir durum olmamalı’ dedi. Son dönemde bu hususla ilgili üzüntülerin yaşandığını ifade eden Müdür bey konuşmasını; Öğrencilerimize tatil sürecini kitap okuyarak, sosyal faaliyetlerde bulunarak değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunarak sonlandırdı.

                 2014-2015 yılı okulumuzdan mezun olan başarısı ile hepimizi gururlandıran öğrencimiz Gürkan DEMİR 1.dönem sonu karne töreninde arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle bir araya gelerek bir konuşma yapan Gürkan, kendisini Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğine ulaştıran başarısının sırrının Öğretmenlerinin değerli katkıları ile birlikte aile ve arkadaş desteğinin olduğundan bahsetti.

1.dönem karne törenimize çeşitli başarı ödülleri dağıtımıyla devam edildi.

                İlimizde düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında okulumuzu başarı ile temsil ederek 4. Olan voleybol takımımız oyuncularına, takım kaptanımız Öykü SÖNMEZ’ e ve değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdem KARAYEL’ e ödüllerini Okul müdürümüz Mesut TEKİN taktim etti.

                 Hz. Mevlana´nın 742. ölüm yıldönümünde yapılan Şeb-i Aruz etkinlikleri kapsamında İzmit Belediyesi ve Tasavvuf Vakfı Kocaeli Temsilciliği ortaklığında düzenlenen "MEVLANA" temalı şiir yarışmasın da, ‘AFFET CAHİLİM’ adlı şiiriyle 2. olarak önemli bir başarıya imza atan öğrencimiz Konuralp YAVUZ’ a ise ödülünü Müdür Yardımcımız Yılmaz AKGÜN verdi.

                 Deneme Sınavlarında hem okul hem de bireysel olarak Türkiye birincisi olan okulumuz Öğrencilerine verilen ödüllerde ilk olarak kürsüye Öğrencimiz Orhan Ulaş GÜLER çıktı. öğrencimize ödülünü Gönül KARANFİL öğretmenimiz verdi.

Sırası ile 9.sınıfların birinci Yaren EŞME’ ye , 10.sınıfların birincisi Aras GÜNGÖR’ e, 11.sınıflar birincisi Hatice Kübra AKSU’ ya ve 12.sınıflar birincisi Batuhan ÜNAL’ a ödüllerini değerli Öğretmenlerimiz taktim ettiler.Okulumuzun kurulduğu 1991 tarihinden bugüne Aşcı olarak hizmet veren değerli Aşcı başımız Kadir CANKURT’ e değerli emekleri ve hizmeti için teşekkür ödülünü Müdür Yardımcımız Necla AYDIN öğretmenimiz verdi.

Öğrencilerimizin başarısı için canla başla çalışan Okul Aile Birliği üyelerimiz; Sevda GÜNDÜZ, Sevda ÖGE, Zekeriya AKSOY, Havva AKTAŞ ve Ömer ERTEKİN’ e değerli katkıları ve çalışmaları için çiçek taktim edildi.

Hep birlikte söylenen İstiklal Marşı’mız ile başarılı bir yarı yılın ardından düzenlenen törenimiz sona erdi.Bizde bütün Öğrencilerimize başarılarının devamını ve aileleriyle, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu bir yarıyıl tatili diliyoruz.