10 Kasım Atatürk´ü Anma Törenimiz

10 Kasım Atatürk´ü Anma Törenimiz

Kocaeli Fen Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri olarak, kahraman milletimizin büyük önderi ve Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü, sonsuzluğa uğurlanışının 77. Yıldönümünde saygıyla andık.

10.11.2015 4187

10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni, okulumuz bahçesinde yapılan saygı duruşu, İstiklal Marşı’mızın söylenmesi ve bayrağımızın yarıya indirilmesi ile başladı.

Anma töreninde; Atatürk’ün hayatı, yaşam felsefesi, yabancı ulusların Atamız için düşündükleri, onun bilinmeyen yönleri ve Ata’mızla ilgili şiirler, görevli öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı törenle sunuldu.

Atatürk’ün ölümünün 77. yıldönümü münasebetiyle okulumuzun giriş katında bir de “Atatürk” konulu kitap ve fotoğraf sergisi açıldı. 10 Kasım 2015 Salı günü açılan sergideki kitap ve fotoğraflarda; Atatürk’e, Cumhuriyet’e, Millî Mücadele’ye, gazi ve şehitlerimize duyulan sevgi dile getirildi.

Mustafa Kemal Atatürk’ ün 1938’de bir 10 Kasım sabahı sona eren maddi hayatı, şimdi yüreklerimizde ve beyinlerimizde birer Mustafa Kemal ideali olarak yaşamaktadır.

Bizlere Cumhuriyeti’mizi armağan eden, eşsiz bir komutan ve dahi bir önder olan Ata’mızı saygı, özlem ve gururla anıyoruz.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı’nda emeği geçen Öğretmeni Gönül Karanfil, Matematik Öğretmeni Murat Erciyas ve ..... ; okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Erdem Karayel’e, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Rüveyda Akpınar’a, destekleri için Okul-Aile Birliğimize ve emeği geçen bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz…

                                                                                 Okul-Aile Birliği