Eğitim Koçu Hüseyin Tügen´den Öğrencilerimize Sınav Endişesi, Moral ve Motivasyon Semineri

Okulumuz Kocaeli Fen Lisesinde, Eğitim Uzmanı Hüseyin Tügen’in konuşmacı olarak katıldığı bir seminer düzenlendi. 10 Kasım 2015 Salı günü okulumuz konferans salonunda gerçekleşen semineri öğrencilerimiz ilgiyle dinledi.

10.11.2015 3255

Hüseyin Tügen, seminerde öğrencilerimize sınav endişesi; moral ve motivasyon; YGS ve LYS’ye çalışırken izlenecek yol haritası hakkında bilgi verdi. Yerleşmek istenilen  bölüm için gerekli  puan türü ile çalışılacak ders ve konuların farklı olduğunu önemle belirtti. Kalan kısıtlı zamanın doğru stratejiyle değerlendirilmesinin, sınav başarısını getireceğini ifade etti.

Bilgi, birikim ve tecrübelerini bizimle paylaştığı için Sayın Hüseyin Tügen Hocamıza teşekkür ediyor; diline, gönlüne ve ayağına sağlık diyoruz.

Okul İdaresi