HAKKANİYE KÖYÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ

Okulumuzun 9. ve 10. sınıflarından öğrencilerimizin oluşturduğu sosyal sorumluluk ve kardeşlik projesi kapsamında ilçemizin Hakkaniye Köyü çocukıları ile buluştuk.

07.04.2016 3226

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğrencilerimiz Hakkaniye Köyü ve çevre köylerden gelen öğrenci kardeşleri ile kutlayacaklar. Okulumuz olarak bu güzel bayramda Hakkaniyeli kardeşlerimizle birlikte olacak, onlara maddi-manevi desteğimizi sunmaya çalışacağız. Beraber kutlayacağımız Bayramımız öncesi projeyi yürüten öğretmen ve öğrencilerimiz Hakkaniyeli çocuklarımız ile eğlenceli bir gün geçirdi.

Çalışmayı yürüten İngilizce Öğretmenimiz Belgün PARDÜN´e de bu güzel proje için Hakkaniye Köyü öğretmen ve öğrencileride teşekkürlerini iletti.