İzmit Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okulumuzu ziyaret ettiler

İzmit Kaymakamımız Sn. Ersin EMİROĞLU ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Ömer AKMANŞEN okulumuzu ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz Sn. Mesut TEKİN, Müdür yardımcılarımız Yılmaz AKGÜN ve Necla AYDIN´ın karşıladığı Sn.EMİROĞLU ve AKMANŞEN Okul müdürümüzle görüşerek okulumuz hakkında genel bilgiler aldılar.

21.04.2016 638

Öğretmenlerimiz, öğrenci, personel ve okul aile birliği üyelerimizle bir araya gelen Kaymakamımız ve Milli Eğitim Müdürümüz YGS-2016 da gösterdiğimiz başarı ve katkılar için herkese teşekkürlerini sunarak, başarı çıtamızın daha da yükselmesi yönünde tavsiye ve temennilerini ilettiler. Öğrencilerimizle ayrıca konferans saolunda buluşan Sn.EMİROĞLU, samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide 12. sınıf öğrencilerimize hedefleri hakkında çok önemli tavsiyelerde bulundu.